loader image

Francesca’s stay

via Magliocco WEB 005 via Magliocco WEB 013 via Magliocco WEB 017 via Magliocco WEB 001 via Magliocco WEB 019 via Magliocco WEB 022

Designer

Consuelo

"The right balance between functionality and aesthetics. I strongly believe that the first step is to TALK (a lot) to understand how a given environment is experienced and what the desires of the people who are going to inhabit it are. I like to think I am just the pencil that makes a vision possible, which almost always comes from the end user."

THE PROJECT:

30

Budget

€ 6.000

Project History

The entrance to Francesca's house and her living room were dressed in new light. The project involved a total renovation of the walls and furniture. The neutral colours chosen for the furniture are enlivened by touches of colour in cool shades of green and blue. The entrance hall, the house's calling card, has become a functional space thanks to the storage and countertop furniture. The living room with its fitted wall and sofa is designed to be modern and cosy at the same time. The consistency of style and tone guarantees a refined and balanced end result.

Category
Entrance, Stay

Some of the products offered

SEDIA-KONNA-KAVE-HOME-155-300x300
KONNA CHAIR
Francesca’s stay
roger table
Francesca’s stay
aldina wall vase
Francesca’s stay
victor sofa-bed
Francesca’s stay
Lamp custom
Francesca’s stay
circles coffee table
Francesca’s stay
freeway bookcase
CONSOLLE-SHANTAY-KAVE-HOME-189-300x300
Consolle shantay

As it was

Francesca’s stay
Francesca’s stay
Francesca’s stay
Francesca’s stay
Francesca’s stay
Francesca’s stay